• Yli 100 € tilaukset ilman toimitusmaksua
  • Yli 100 € tilaukset ilman toimitusmaksua

TILAUSTYÖT

Valmistan koruja käsityönä myös tilauksesta. Onko sinulla unelma uniikista käsintehdystä korusta? Suunnittelu aloitetaan yhdessä joko avoimesti toiveidesi pohjalta tai sinun omaa ideaasi kuunnellen. Yksilöllisen korun tilaaminen on sinulle helppoa: teen sinulle muutaman ehdotuksen, joista lähdemme yhdessä tarkentamaan lopullista korua.

Ota yhteyttä ja toteutetaan yksilöllinen koru-unelmasi! Alla muutamia esimerkkejä asiakkaille tehdyistä tilaustöistä.

Spektroliitti-rannekoru

Vierailin vuosia sitten Ylämaalla ja sen spektroliittimyymälässä. En ollut koskaan nähnyt sellaisia ​​kiviä, ja halusin todella paljon spektroliittikorun. En kuitenkaan löytänyt mieleistäni valmista korua, joten vaihtoehtona oli ostaa irrallinen korukivi.

Sitten tapahtui mitä yleensäkin: elämä vei ja kivi unohtui laatikkoon, kunnes sain vinkin Saarasta ja Hopia Silveristä.

Kävin tietysti tutkimassa Hopia Silverin verkkosivuja, ja pidin todella paljon siitä, mitä Saara oli tehnyt aiemmin, joten pyysin häntä suunnittelemaan minulle spektroliitti-rannekorun. Halusin ainutlaatuisen korun, joka on tyylikäs ja korostaa kiveä, ja siinä Saara onnistui yli odotusten.

Olen nyt ylpeä spektroliitti-rannekorun omistaja. Koru on ainutlaatuinen, ja saan paljon kysymyksiä siitä, mistä olen sen ostanut.

Vihkisormus

"Halusin uniikin, samaan sormukseen yhdistetyn vihki- ja kihlasormuksen kadonneiden sormusten tilalle. Sormuksessa sai olla luonnetta ja väriä.

Saara onnistui hyvin suunnittelun ensihetkistä aina valmiiseen lopputulokseen. Olen todella tyytyväinen sormukseeni".

Käsintehdyssä sormuksessa loistavat värikkäät peridootti, sitriini ja rodoliitti.

Linnanjuhlakorut

Asiakkaani toivoi näyttäviä koruja vuoden 2023 itsenäisyyspäivän juhliin presidentin linnaan. Suunnittelimme yhdessä nopealla aikataululla asuun sopivan kokonaisuuden.

Nämä näyttävät käsintehdyt hopeakorut viimeistelivät upean juhlalookin!

1751-korumallisto

Olen suunnitellut mm. 1751-korumalliston, jonka inspiraationa on samppanjan saapuminen Suomeen. Tiettävästi se tapahtui Loviisassa vuonna 1751. Mallisto on ylistys tälle juomien kuningattarelle ja kuplivalle ilolle.

Korujen materiaali on 925-hopea ja kivinä pyöröhiotut sitriinit tai ruusukvartsit. Mallistossa on tällä hetkellä kaulakoru ja kahdet erilaiset korvakorut. 1751-mallisto on myynnissä ainoastaan Karvonen.shopissa Loviisassa.