top of page
Etsi
  • Writer's picturehopiasilver

LOVISA-korun lanseeraus

Päivitetty: 31. toukok. 2022

Lovisa-koru lanseerattiin 24.5.2022

Loviisalla on mielenkiintoinen historia sekä ainutlaatuinen sijainti Suomenlahden rannalla. Onkin ollut suuri ilo olla luomassa Lovisa-korusarjaa yhteistyössä loviisalaisen kulta-alan yrittäjän Carolina Karvosen kanssa.


Kuten monet hyvät ideat, tämäkin lähti puolihuolimattomasta heitosta. Suunnittelu eteni vaiheittain: luonnostelin ja tein prototyypejä, Carolina heitti ideoita mietittäväkseni. Yhteistyö oli saumatonta, ja mikä parasta, hauskaa. Lopputulos lanseerattiin Loviisassa 24.5. ja korut ovat nyt myynnissä Kello&Kulta Karvosen liikkeessä.


Tavoitteeni oli luoda ajaton ilme ja sellainen muotokieli, että koru toimii niin naisten kuin miestenkin koruissa. Sarjassa on tällä hetkellä saatavilla kaksi eri kokoista riipusta, korvakorut sekä koukulla että tappikiinnityksellä, rannekoru ja solmiopidike. Korut on valmistettu 925-hopeasta käsityönä.


Lue juttu Loviisan Sanomista täältä: Uusi Lovisa-korusarja ilmentää kaupungin historiaa ja luontoa – "Joku näkee purjeen, toinen kruunun" | Paikalliset | Loviisan Sanomat

9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page