top of page
Etsi
  • Writer's picturehopiasilver

Hopeakoruja käsityönä

Elokuun Gloriassa esitellään kotimaisia koruntekijöitä, ja olen ikionnellinen, että olen yksi tästä osaavasta kolmikosta! Niin paljon ideoita, luovuutta, kauniita ja eri tilanteisiin sopivia koruja syntyy monessa muussakin kuin näissä esitellyissä yrityksissä.


Personoitu koru on kestävä ja yksilöllinen lahja


Nostin haastattelussa esiin sen, miten helppoa yksilöllisen tilaustyökorun teettäminen voi olla. Tyypillinen kommentti asiakkailtani on: "olipa tämä helppoa"! Käytännössä tilaustyön teettäminen etenee seuraavasti:

- sovitaan tapaaminen tai käydään keskustelu videolla tai puhelimitse. Tässä vaiheessa minun on tärkeää kuulla toiveesi korun suhteen mahdollisimman huolella. Juttelemme esim. korujen käyttämisestä, tyylistä, ja jos kyseessä on lahjakoru, lahjan saajasta ja lahjan aiheesta sekä budjetista

- teen keskustelun pohjalta pari-kolme luonnosta, joista voimme yhdessä keskustella ja pääset vielä vaikuttamaan lopputulokseen

- valmistan sovitun mukaisen korun ja dokumentoin työvaiheet (usein asiakkaani ottavat mielellään lahjan yhteyteen kuvallisen tarinan siitä, miten koru on valmistunut)

- loppusilauksena valmis koru pakataan kauniiseen rasiaan ja voilà, kaikki on valmista!


Voit lukea asiakkaideni palautteita täältä:
27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page